Köszöntjük Önöket megújuló honlapunkon! Reméljük, hogy a folyamatos fejlesztéssel megkönnyítjük a tájékozódást, információszerzést.
Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a következőkre:

A “BELARUS” márkájú erőgépek a legelterjedtebbek és egyben legkeresettebbek Magyarországon, ezért néhány mezőgazdasági gépkereskedő megpróbálja az úgynevezett „szürke importból” származó “BELARUS” traktorok értékesítését, esetenként a piaci árnál kedvezőbbnek tűnő áron.

A Belarus traktorok kizárólagos magyarországi importőre a BELARUS TRAKTOR Kft.

Az egyéb csatornákon keresztül beérkező traktorokra sem cégünk, sem az anyavállalat nem terjeszti ki a gyári garanciát, ezért minden ilyen traktor megvásárlása esetén a meghibásodás komoly problémát okozhat. Ennek elkerülésére javasoljuk, hogy csak a honlapunkon feltüntetett Márkakereskedőtől vásároljanak “BELARUS” traktort. Amennyiben kétségük merülne fel a traktor származását illetően, úgy kollégáink munkaidőben az 1-460-10-20-as telefonszámon a traktor alvázszámának megadása esetén azonnal választ tudnak adni a származás tekintetében.

Ugyancsak szeretnénk kiemelni, hogy cégünk csak eredeti, gyári alkatrészeket értékesít, amelyeket vagy közvetlenül az anyavállalattól, vagy egyenesen azoktól a gyártóktól szerez be, amelyek a Minszki Traktorgyár gyártósori beszállítói. Jelenleg a hazai piacon ez az egyetlen megbízható forrás. Mivel hazánkban több, mint 100 000 “BELARUS” traktor dolgozik a földeken, amelyek javítása, karbantartása jelentős mennyiségű alkatrészt igényel, megnövekedett az utángyártott alkatrészek kínálata. A tisztességes alkatrész-kereskedők az általuk kínált alkatrészek tekintetében feltüntetik azok eredeti származását, csak úgy, mint utángyártás esetén a gyártó országot (pl. Kína, Ukrajna). Mivel ezt sajnos nem mindenki teszi meg, így egy olcsó áron megvásárolt, de silány minőségű alkatrész a későbbiekben sok bosszúságot okozhat.

Legyenek óvatosak, csak megbízható forrásból vásároljanak!